BINNENSCHILDERWERK


 

BINNENSCHILDERWERK


 

De kwaliteit van binnen schilderwerk beïnvloed de uitstraling van uw pand of woning. Bij ons is uw schilderwerk in vertrouwde handen. Kozijnen, deuren, plinten, trappen en vloeren werken wij netjes af.
Wanden en plafonds werken we strak en stijlvol af met het gewenste product. Wij zorgen voor het afdekken van de vloeren, plakken zelf alles af, en schuren met de vereiste stof afzuiging.
Naast het schilderen is er ook de mogelijkheid om te spuiten. Dit geeft een nog strakker resultaat en levert in veel gevallen tijdwinst op. Wij werken uitsluitend met de modernste verfproducten en stellen daaraan maximale kwaliteitseisen.

Deze hoogwaardige producten geven een optimale bescherming en een langdurig glansbehoud.
Natuurlijk wordt er binnenshuis alleen gewerkt met oplosmiddelarme producten, geheel volgens de Arbowet.

DE WIT BARNEVELD, HET SCHILDERSBEDRIJF VAN BARNEVELD!

Schildersbedrijf in Barneveld en omstreden, gespecialiceerd in:

I Binnenschilderwerk  -  Buitenschilderwerk  -  Spuitwerk  -  Houtrot


 

VRAAG VANDAAG NOG EEN CONTACT FORMULIER AAN!

De kwaliteit van binnen schilder-werk beinvloed de uitstraling van uw pand of woning. Bij ons is uw schilderwerk in vertrouwde handen. Kozijnen, deuren, plinten, trappen en vloeren werken wij netjes af.
Wanden en plafonds werken we strak en stijlvol af met het gewenste product.

 

MEER INFO

Buitenschilderwerk is meer dan het aan brengen van een laagje verf. Het technische aspect speelt bij buitenschilderwerk een zeer belangrijke rol. Het gaat juist om de details, de voorbereiding en wat minder om de laag verf die er overheen gaat, hoewel dat natuurlijk ook belangrijk is.MEER INFO

Naast het schilderen en sauzen kunnen wij ook spuiten.
Kozijnen, deuren, trappen, meubels en keukens. Dit wordt gedaan met uitsluitend watergedragen lakken, die voldoen aan milieu en Arbo eisen en wetten. Het voordeel van spuiten is het eind resultaat en de snelheid. MEER INFO

Door middel van uitfrezen van het aangetaste hout en het impregne-ren van het hout wat naast het zieke hout heeft gezeten kan de houtrot bestreden worden. Door het vullen van de overgebleven ruimte met epoxy of bij grotere gaten met een op maat gemaakt nieuw stuk hout kan de ruimte weer opgevuld worden.Na de afwerking met grondverf en aflak kan het betreffende deel weer jaren mee.

MEER INFO

De kwaliteit van binnen schilderwerk beinvloed de uitstraling van uw pand of woning. Bij ons is uw schilderwerk in vertrouwde handen. Kozijnen, deuren, plinten, trappen en vloeren werken wij netjes af.
Wanden en plafonds werken we strak en stijlvol af met het gewenste product.

 

MEER INFO

Buitenschilderwerk is meer dan het aan brengen van een laagje verf. Het technische aspect speelt bij buitenschilderwerk een zeer belangrijke rol. Het gaat juist om de details, de voorbereiding en wat minder om de laag verf die er overheen gaat, hoewel dat natuurlijk ook belangrijk is.

MEER INFO

Naast het schilderen en sauzen kunnen wij ook spuiten.
Kozijnen, deuren, trappen, meubels en keukens. Dit wordt gedaan met uitsluitend watergedragen lakken, die voldoen aan milieu en Arbo eisen en wetten. Het voordeel van spuiten is het eind resultaat en de snelheid. 

MEER INFO

Door middel van uitfrezen van het aangetaste hout en het impregneren van het hout wat naast het zieke hout heeft gezeten kan de houtrot bestreden worden. Door het vullen van de overgebleven ruimte met epoxy of bij grotere gaten met een op maat gemaakt nieuw stuk hout kan de ruimte weer opgevuld worden.Na de afwerking met grondverf en aflak kan het betreffende deel weer jaren mee.

MEER INFO

"Ons doel is hoogwaardig schilderwerk, en net dat beetje meer service leveren naar de klant."

CONTACT

De Wit Barneveld

Vellerselaan 41
3772PP Barneveld

Telefoon:
0342-750421

06-36166228

E-mail: info@dewitbarneveld.nl

Overige links:
aircoatspuiten.nl 
www.eestairs.nl
stalendeuropmaat.nl

De Wit Barneveld

Vellerselaan 41
3772PP Barneveld
Telefoon:
0342-750421
06-36166228
E-mail: info@dewitbarneveld.nl

Overige links:
aircoatspuiten.nl 
www.eestairs.nl
stalendeuropmaat.nl


 

Meer Informatie

De Wit Schilderwerken is nu negen jaar actief in Barneveld en omstreken. Naast een aantal zakelijke klanten bestaat ons klanten bestand hoofdzakelijk uit particulieren. Ons doel is hoogwaardig schilderwerk, en net dat beetje meer service leveren naar de klant. 
Vertrouwen is een groot goed, en daarvoor is het persoonlijk contact met de klanten erg belangrijk.

Meer Informatie

De Wit Schilderwerken is nu negen jaar actief in Barneveld en omstreken. Naast een aantal zakelijke klanten bestaat ons klanten bestand hoofdzakelijk uit particulieren. Ons doel is hoogwaardig schilderwerk, en net dat beetje meer service leveren naar de klant.  Vertrouwen is een groot goed, en daarvoor is het persoonlijk contact met de klanten erg belangrijk.


 

Heeft u een vraag? Dan kan dat via het contactformulier