SPUITWERK


 

SPUITWERK


 

Naast het schilderen en sauzen kunnen wij ook spuiten. Kozijnen, deuren, trappen, meubels en keukens. Dit wordt gedaan met uitsluitend watergedragen lakken, die voldoen aan milieu en Arbo eisen en wetten.

Veelal worden deuren en keuken fronten in onze werkplaats voorbewerkt en gespoten en na uitharding van de lak, netjes en schadevrij vervoerd en terug geplaatst. Ook spuiten op locatie is mogelijk, onze mobiele installatie kan ingezet worden voor lakken,
latex en de meeste coatings. Om te spuiten op locatie is het beter als de woning of leeg staat of deels ontruimd is. Echt grote meubels, denk aan grote kasten kunnen vaak in de ruimte aanwezig blijven. Deze worden dan van de wand afgezet en ingepakt.

Het voordeel van spuiten is het eind resultaat en de snelheid.
Wanden die met latex gespoten, worden strakker. Daar waar rollen nog enige structuur en of banen geeft is dit met spuiten niet het geval. Wel moeten de wanden zeer stak zijn voor dat er gespoten gaat worden. Met de structuur van de roller is soms nog één en ander te camoufleren. In sommige gevallen wordt er voor gekozen de wanden voor het spuiten te voorzien van een glad glasweefselbehang. Hierdoor worden muren die toch niet helemaal glad zijn, toch een stuk strakker, wat de kosten van het laten stukadoren van de wanden worden uitgespaard. Daarnaast zijn de wanden een stuk minder gevoelig voor stoten en andere beschadigingen.

Het spuiten van de kozijnen en trappen is een steeds vaker voorkomende bezigheid. Wij spuiten niet alleen airless maar ook lucht ondersteund, dit houd in dat de vernevelde verf omsloten is door een luchtstroom en daardoor beter gestuurd kan worden.
Dit zorgt voor veel minder verbruik, nevel en terugslag van de verf. Deze vorm van spuiten wordt ook gebruikt bij het spuiten van latex. Ook hier geldt minder nevel en terugslag, en een lager verbruik doordat er minder materiaal verloren gaat.Kortom, ook voor spuitwerk kunt u bij ons terecht.

DE WIT BARNEVELD, HET SCHILDERSBEDRIJF VAN BARNEVELD!

Schildersbedrijf in Barneveld en omstreden, gespecialiceerd in:

I Binnenschilderwerk  -  Buitenschilderwerk  -  Spuitwerk  -  Houtrot


 

VRAAG VANDAAG NOG EEN CONTACT FORMULIER AAN!

"Ons doel is hoogwaardig schilderwerk, en net dat beetje meer service leveren naar de klant."

CONTACT

De Wit Barneveld

Vellerselaan 41
3772PP Barneveld

Telefoon:
0342-750421

06-36166228

E-mail: info@dewitbarneveld.nl

Overige links:
aircoatspuiten.nl 
www.eestairs.nl
stalendeuropmaat.nl

De Wit Barneveld

Vellerselaan 41
3772PP Barneveld
Telefoon:
0342-750421
06-36166228
E-mail: info@dewitbarneveld.nl

Overige links:
aircoatspuiten.nl 
www.eestairs.nl
stalendeuropmaat.nl


 

Meer Informatie

De Wit Schilderwerken is nu negen jaar actief in Barneveld en omstreken. Naast een aantal zakelijke klanten bestaat ons klanten bestand hoofdzakelijk uit particulieren. Ons doel is hoogwaardig schilderwerk, en net dat beetje meer service leveren naar de klant. 
Vertrouwen is een groot goed, en daarvoor is het persoonlijk contact met de klanten erg belangrijk.

Meer Informatie

De Wit Schilderwerken is nu negen jaar actief in Barneveld en omstreken. Naast een aantal zakelijke klanten bestaat ons klanten bestand hoofdzakelijk uit particulieren. Ons doel is hoogwaardig schilderwerk, en net dat beetje meer service leveren naar de klant.  Vertrouwen is een groot goed, en daarvoor is het persoonlijk contact met de klanten erg belangrijk.


 

Heeft u een vraag? Dan kan dat via het contactformulier